25. Maj 2002

Første nederlag på hjemmebane

Modstanderen i weekendens kamp var topholdet ACFC, så det var vigtigt ikke at sætte point til, hvis smølferne skulle hænge på helt i toppen.
Optakten til kampen blev noget kaotisk, da der et kvarter efter at kampen skulle have været fløjtet igang endnu ikke var kommet nogen dommer. Heldigvis lykkedes det dog at komme i kontkat med en anden autoriseret dommer, men han kunne først være der i løbet af en halv time. I mellemtiden agerede en af ACFC's tilskuere så dommer, hvilket forløb ganske fint. Faktisk var han bedre en størstedelen af hvad vi normalt får tildelt.
Krelle var igen ikke med, så nok engang trak formanden i trøjen. Af andre mærkværdigheder i opstillingen kan nævnes 2-meter på fløjen og Vork som bagerste mand. 2-meter døjede nemlig stadig med sidste uges flænge over øjet og var ikke i stand til at heade til en bold.
Kampen blev fløjtet igang og der skulle dog ikke gå mere en 2 minutter før Malle måtte samle bolden ud af nettet. Et langskud blev sendt i nettet uden han kunne nå den.
Der blev dog hurtigt svaret igen. Efter et par driblinger ved baglinien tæt på det lille felt blev René nedlagt og på det efterfølgende straffe, scorede han selv sikkert.
ACFC havde dog fået øjnene op for at det ikke var vores normale målmand i buret, og de fortsatte med at prøve udefra. Efter 8 minutter blev endnu et langskud sendt mod mål. Det ramte stolpen, og hverken forsvar eller målmand var hurtige nok til at rydde op, og en modstander kunne løbe hen og sættet bolden i det tomme mål.
Også deres 3. mål var et langskud. Uden for midten af feltet blev en flad bold igen sendt ind bag Malle.
Det blev også til 1-4 inden Stof kunne reducere til 2-4 10 minutter før pausen. Spillet i 1. halvleg var egentlig ganske fornuftigt, men der var visse problemer med at komme først på bolden og med omstillingen mellem angreb og forsvar.
Det var ikke meget anderledes i anden halvleg, hvor de også scorede endnu 2 mål, i situationer hvor det defensive ikke så for godt ud. Det kunne dog være blevet til 3, men Malle reddede et straffespark med en rutineret fodparade. Resultatet betød at vi ligger på 4. pladsen med 13 point. Der er 5 point op til AGF på 2. pladsen som vi skal møde næste uge.

Kampfakta: AC Smølf - ACFC