29. Maj 2002

Cup-eventyr overstået

4. Runde i JBU's cup bød på en tur til Randers. Holdet led af en del afbud pga af diverse eksamener, hvilket betød at der kun kunne stilles med et svækket 12 mands hold, inklusiv Malle på mål.
Vejret var elendigt, med voldsom regn i starten af kampen, der gjorde banen uhyre glat
Modstanderen viste sig ikke at være særlig frygtindgydende og spillede egentlig ikke ret godt. Smølferne ville dog ikke stå i skyggen og spillede endnu dårligere. 1. Halvleg bød ikke på mange chancer til nogen af holdene, men modsat smølferne, fik de scoret på deres af deres, hvilket betød at de gik til pause med en 4-0 føring.
Det førte til en ændring i formationen til en mere offensive 3-4-3, og i de første 20. min af anden halvleg sad smølferne på alt i kampen, og b91 var i denne periode yderst sjældne gæster på vores banehalvdel, og uden at kreere en eneste chance. Trods den enorme overvægt fik smølferne dog kun scoret en enkelt gang i dette tidsrum, hvorefter de faldt sammen igen. Dette betød at b91 fik scoret igen, og skønt højgaard endnu engang reducerede, var det dem der slukkede med scoring til 6-2 få minutter før tid.

Kampfakta: B 91 Randers - AC Smølf