9. Juni 2002

SENSATION: Smølferne i TV-2 Nyhederne

Smølfernes berømmelse nåede uanede højder, da de medvirkede i et længere nyhedsindslag hos de landsdækkende TV-2 nyheder, midt i prime-time.
Da smølferne troppede op til dagens kamp mod Anatolsk FK, blev de mødt af et kamerahold fra TV-2, der ønskede at lave et indslag om almindelige fodboldspilleres syn på Zidane.
Der blev blandt andet vist interview med Coach, Gamle, Stoffer og 2-meter, samt billeder fra opvarmningen og den første del af kampen.
Denne startede ganske fint, da Jacob allerede efter 1 minut sendte bolden fladt ind i det fjerneste hjørne. Uheldigvis havde nyhedsholdet endnu ikke fået stillet kameraet op på dette tidspunkt, så de nøjedes med billeder af Højgaard der fumlede rundt med bolden foran målet minutter senere. Inden de pakkede sammen nåede de dog at få et smølfemål på bånd, da Jacob på en elegant helflugter efter et indkast, endnu engang passerede modstanderens målmand.
Selv om tv-holdet derefter pakkede sammen, var smølferne dog stadig tændt, og minutter efter fik Stoffer sig noget af en løbetur. Efter en lang bold frem, løb han fra hele forsvaret, prikkede bolden uden om den udstormende målmand, hvorefter han kunne løbe hen og sætte bolden i det tomme mål. Smølferne fortsatte med den totale dominans i resten af halvlegen, uden at det dog blev til flere mål. Det var dog ikke chancer der var mangel på.
Anden halvleg startede mere nervøst, og et par gange brændte det da også på foran målet. Det tættest Anatolsk kom på et reducerende mål, var et skud på overliggeren. Smølferne kom dog tilbage og en halv time inde i halvlegen kunne Stefan K. sætte bolden usvigeligt sikkert ind ved den bagerste stolpe efter et indlæg.
Fem minutter før tid kunne der så sættes et 5-0 punktum for kampen, da Højgaard headede bolden ind efter et indlæg. Et mål der i høj grad mindede om USA's 3. mål mod Portugal.
Ud over indslaget i de landsdækkende nyheder, blev AC Smølf desuden nævnt i et TV-2 Østjylland indslag med Prügelknabe IK om hold med sjove navne i de laveste rækker.

Kampfakta: AC Smølf - Anatolsk FK