15. Juni 2002

Glimrende "Sommer"-afslutningskamp

Sidste kamp i foråret stod mod Stautrup, hvor vi med en sejr kunne overhale dem og holde sommerferie på 3. pladsen. Det blev til en imponerende 4-1 sejr, der fremkom efter flot spil, især taget omstændighederne i betragtning.
Lige efter kampen blev fløjtet igang begyndte det at regne i uhørte mængder, som gjorde bold og bane til en ren skøjtebane. I dagens anledning var Vork trukket i den grønne målmandsdragt, hvilket han klarede over al forventning, og Formand Malle må se sin tid som smølfe(reserve)keeper nr.1 truet.
Ellers var opstillingen tæt på det optimale, med Jacob for anden kamp i træk som offensiv midt. En plads han sidste kamp viste han behersker ganske imponerende. Smølferne startede med de største chancer og Højgaard burde nok allerede der have bragt smølferne på sejrskurs. Men som set på tv mangler hans skarphed til tider, og det var så i stedet Stautrup der kunne sætte bolden i mål tæt ved den ene stolpe, med et fladt langskud.
Stautrup viste dog også andre egenskaber, da de på behændig vis savede Jacob ned bagfra og indkasserede et fortjent gult kort og 10 minutters pause. Dette udnyttede smølferne til fulde og fortsatte og forbedrede deres dristige og kække spil. 5 minutter senere udmyntede dette sig i mål, da en spejlblank Westergreen kunne æske sit andet sæsonmål, efter et fantastisk indlæg fra Jacob, til pausestillingen 1-1.
Smølfede lugtede sejr og i anden halvleg viste de sig fra deres bedste side og udspillede fuldstændig et desillusioneret Stautrup-mandskab, der mere lignede en flok små spejderpiger, end en reel trussel mod smølfeovermagten. Således gik det til at Jacob kunne nette to gange, begge gange med oplæg fra Stoffer, inden Kristian "Chilavert" Vork, kunne cementere 4-1 sejren på et straffespark i de døende minutter af en kamp der på intet tidspunkt lignede andet en opvisning i smølfekunst på højeste niveau.

Kampfakta: Stautrup IF - AC Smølf