18. August 2002

Smølferne går kolde i heden

Kampen mod 1900 blev en 2-5 dukkert hvor smølferne gik ned i slutningen.
Dommerforeningen havde tilsyneladende kludret gevaldigt i det og der dukkede aldrig en dommer op. I første halvleg stod 1900's træner derfor for at dømme, mens Formand Malle klarede anden halvleg. Deres indsats var fin, og der er da rigtige dommere der har klaret det dårligere.
Det startede ellers fint, med et par gevaldige friløbere til Højgaard, hvor han på det første lobbede bolden over målmanden og i mål allerede i det 3. min, men uheldigvis var det næste forsøg lige over. Derefter blev der indledt et massivt pres på smølfemålet som denne dag blev vogtet af René. Til tider brændte det alvorligt på men der blev altid reddet i sidste øjeblik enten af René eller en forsvarer der fik sparket væk. Det kunne dog ikke blive ved med at gå og efter 26 minutter fik 1900 til sidst udlignet.
Smølfespillet var en smule nervøst og det lykkedes kun en gang i mellem at spille fornuftigt og bygge et angreb op. Ellers var smølfernes svar dog mest lange bolde frem, men som ved det første mål gav disse til tider farlige friløbere. Stoffer var blandt andet igennem, men afslutningen blev et forkølet lob op i hænderen på målmanden. Stoffer var dog på pletten da et af de mere organiserede angreb tillod Andreas at drible ind i feltet og med et køligt overblik lave en flad aflevering bagud til Stoffer som sikkert satte den ind.

Anden halvleg var meget lig den første. Smølferne havde et par gevaldige chancer, men i modsætning til første halvleg manglede præcisionen. Det gjorde 1900 dog ikke. Ved et frispark et par meter uden for feltet kunne de sætte bolden direkte ind i det fjerneste hjørne, hvor René kun kunne få fingerspidserne på.
1900 havde som i første halvleg stadig et par farlige bolde i feltet, men de havde ikke held til at få dem i nettet i starten. I slutningen af kampen kom der dog hul på deres byld og i kampens slutning måtte bolden endnu tre gange hentes ud af nettet. Smølfekræfterne var simpelthen sluppet op.

Kampfakta: AC Smølf - Aarhus 1900

Snefens