26. August 2002

Skarphed søges

Effektiviteten var i bund da smølferne mødte Team Leo, og måtte indkassere et 2-0 nederlag.
I modsætning til kampen sidste uge var forsvaret mere sikkert, og René i målet behøvede ikke at trække nogen af hans refleksredninger op af lommen der holdt 1900 stangen i længere tid. Team Leo startede meget forsigtigt og i det første kvarter havde de så godt som ingen bolde under kontrol på smølfernes banehalvdel. Til gengæld kreerede smølferne trods overtaget heller ingen nævneværdige chancer. Derefter begyndte der at ske en smule, foran Team Leo mål begyndte det at brænde en smule på. Især ved indlæg fra hjørne havde smølferne Sten og Sloth gang på gang held til at få hovedet på bolden, men, som det senere skulle vise sig, symptomatisk for kampen var de alle enten lige over eller ved siden af målet. Ud over disse situationer var der desuden panik i deres forsvar og ved et par lejligheder manglede blot den sidste tå fra en smølf for at få bolden over linien.
Det var dog Team Leo der åbnede scoringen. Gennem hele kampen manglede skarpheden i både afslutninger og afleveringerne, og det var netop en fejlaflevering der gav den målgivende chance. Chance er dog så meget sagt. Forsvaret fik fornuftigt trængt Leo-angriberen ned på baglinien, og hans eneste mulighed var at sparke bolden hårdest muligt fladt indover og håbe på det bedste. Det bedste, eller værste set med smølfeøjne, skete, idet bolden ramte en spiller og ændrede retning ind i mål.
Smølferne stillede med et noget sparsomt hold og da Jan (den nye) et par minutter før tid måtte udgå med en forstrækning i baglåret, var der ikke flere udskiftninger tilbage at tære på. Det var dog ikke så meget udmattelse der vanskeliggjorde at smølferne kom tilbage i kampen, men i stedet ofte uhørte ringe korte afleveringer, der igennem hele kampen lod Team Leo bryde alt for mange opspil og angreb.
Når det så endelig kom frem til chancer manglede også præcisionen i afslutningerne. Vork og undertegnede burde f.eks have scoret mindst et mål hver, men ved alle forsøg blev bolden fra kort afstand skudt forbi. I stedet var det Team Leo der øgede til 2-0. Endnu engang var det ikke en egentlig chance, men noget der mest af alt lignede et indlæg. René lavede dog en smutter og bolden gik i mål. Deres øvrige chancer var dog mest langskud fra meget optimistiske afstande, og dem der endelig ramte målet sad lige på René.
Alt i alt en meget skuffende kamp, og mon ikke det står på skud og afleveringer til træning på mandag.

Kampfakta: Team Leo IF - AC Smølf

Snefens

Kaos i Leo's forsvar