1. September 2002

Sejr over de jyske mestre

Modstanderen i weekendens kamp var Olympia Aarhus, der netop havde vundet det jyske mesterskab for serie 5/6. Dette imponerede dog ikke smølferne der gik frisk til sagen og det varede ikke længe inden Smølferne var foran. Et indkast fra Højgaard havnede hos Jacob, der fra en spids vinkel kunne sætte bolden ind.
Spillet var fornuftigt og var til tider en fornøjelse at følge. Fejlafleveringerne fra sidste uge var blevet rettet og for en gangs skyld endte det ikke hele tiden i lange bolde, selv om de selvfølgelig forekom. Det næste mål kom dog efter et frispark, lidt uden for feltet. BR lavede et fladt spark, som blev sat på den nærmeste stolpe, og en fremstormende højgaard kunne derefter hamre bolden op i nettaget. BR havde desuden endnu en stor chance, da han pludselig stod udækket i udkanten af feltet, men skuddet var desværre midt på målmanden.
Forsvaret var i dagens anledning en anelse anderledes, da både Jens og 2-meter, havde været ude at løbe marselisløb. 2-meter dukkede imidlertid op lidt inde i kampen, stadig i løbetøj, og kunne slutte halvlegen af i forsvaret. Dette spillede i øvrigt en fornuftig kamp. I første halvleg var der kun optræk til store chancer til Olympia et par gange, men i de situationer hvor de fik afsluttet fornuftigt lavede René nogle gode redninger. Det var smølferne der dog sluttede halvlegen af bedst, idet Vork tog sagen i egen hånd og tromlede ind og med et hårdt venstrebensskud gjorde det til 3-0.
Anden halvleg var knap så pæn og smølferne begyndte at få gummi-ben. Til tider var der tale om rene belejringer af smølfemålet og efter et kvarters tid spil lykkedes det til sidst Olympia at få reduceret. Smølferne kunne stadig ikke få taget sig sammen og få noget fornuftigt spil igang og et kvarter før tid blev det så endnu mere presset da der igen blev reduceret, 3-2.
Endelig begyndte smølferne så at fighte igen og i de sidste minutter var de tæt på at lukke kampen, men Højgaard måtte se sin afslutning prelle af på overliggeren.
Alt i alt en fin kamp, hvor der virkelig blev fightet om hver en bold, især i første halvleg, mens anden halvleg var mere på det jævne.

Kampfakta: AC Smølf - Olympia Aarhus