12. Oktober 2002

Sejr smidt væk i katastrofal 2. halvleg

Efter en 2-0 føring ved pausen blev det hele sat over styr i anden halvleg hvor Anatolsk scorede 5 gange.
Der blæste en stærk vind på langs af banen, så med vinden i ryggen sad smølferne solidt på første halvleg. Efter først at have brændt et par forsøg lykkedes det efter ca. et kvarters spil at få scoret. En bold blev erobret ved modstanderens hjørne, og bolden blev spillet ind til Højgaard, der i 2-3 forsøg til sidst magtede at få bolden tacklet i mål. Trods overtaget i spil blev det kun til en enkelt scoring mere, da Højgaard i slutsekunderne modtog Sloths forlængning af René's udspark, der satte ham i helt fri position. Det blev til et noget kønnere mål end det første, da han resolut sparkede bolden op i det korte hjørne til pausestillingen 2-0.
Anden halvleg kom i gang og den stride modvind gjorde nu at anatolsk kom en del længere frem på banen. De resulterede i et hjørnespark som med vindens hjælp blev ført mod det korte hjørne. Her hoppede René op for at gribe den, men blev skubbet i ryggen uden at dommeren så det, og i stedet for at gribe bolden, blev den skubbet ind i mål. Smølferne svarede dog hurtigt igen, da Jens minuttet efter gik med op og forsøgte at lægge et indlæg fra lidt uden for feltet, men bolden gik i stedet i en flot bue over målmanden og ind i det fjerne hjørne til 3-1
Anatolsk var ved at blive lidt frusterede og de modtog et gult kort efter en tackling. Men på trods af at være i undertal lykkes det alligevel en af deres spillere at drible hele vejen igennem forsvaret og score til 2-3. 10 minutter senere blev de endnu engang hjulpet af dommeren, der dømte straffespark, da Jens stoppede en af deres spillere. Det var dog tydeligt for alle undtagen dommeren at Jens stod uden for feltet da det skete (og blev stående der efter der var fløjtet). På trods af at der blev dømt omspark efter at en Anatolsk spiller gik for tidligt ind i feltet, lykkedes det ikke René i målet at nå skuddet. 3-3.
Minutter efter lykkedes det endnu engang en enkelt mand at drible igennem forsvaret, denne gang i venstre side, og så var smølferne pludselig bagud. Det gik helt galt 10 minutter senere, da Anatolsk, igen nede på 10 mand, kunne sætte et hjørnespark direkte i mål, hvor Niels ved bagerste stolpe ikke så alt for godt ud.
Det blev til et trøstemål i de døende sekunder, da Højgaard kom fri og efter at have driblet uden om målmanden, kunne sætte bolden i mål til det meget skuffende slutresultat 5-4 til Anatolsk.

Kampfakta: Anatolsk FK - AC Smølf