20. Oktober 2002

Status for 2002-sæson

Før vores første sæson i serie 5 var forventningerne at vi ihvertfald skulle op og blande os i topstriden så en målsætning på Top4 blev sat. Som sæsonen skred frem blev det dog klart at de glade serie 6 dage var forbi. Skønt der ved sommerpausen stadig var en chance for at ende på en oprykningsplads, gik der ikke mange kampe før det blev erkendt at det ville blive til endnu et år i serie 5. Efter visse kampe var man ligefrem lettet over ikke at rykke op, for spillet var simpelthen bare ikke godt nok til at det kunne gå sig i en højere serie. Det snarlige bestyrelsesmøde vil forhåbentligt kunne komme med nogle svar på hvad der skal ændres for at AC Smølf i næste sæson for alvor kan komme op og blande sig i topstriden.

I 2002 sæsonen blev der spillet ialt 24 kampe, hvor 10 blev vundet, 3 blev spillet uafgjort og 11 tabt, med en samlet målscore på 58-61. Derudover blev 3 sejre tilskrevet os med dertil hørende 9-0 score.
Claus blev sæsonens mest brugte spiller med 23 af de 24 kampe spillet, mens Stefan Højgaard blev topscorer med 1 mål pr. kamp i gennemsnit i sine 20 kampe (heraf 4 i pokalkampe). Mest oplæggende spiller blev delt mellem Stoffer og Andreas der begge lavede 7 assists i 19 kampe.
Højgaard blev desuden den oftest kårede "kampens spiller" med 4 kåringer (49 stemmer). Gammelsmølf tog sig derimod sikkert af titlen som årets figther, med 7 kåringer (63 stemmer)
Af positive ting kan desuden nævnes at det kun blev til 8 gule kort. Dette er en tilbagegang i forhold til sidste års røde plus 11 gule.

Snefens