30. Oktober 2002

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. oktober hos Malle

Til stede:

Malle, Jeppe, Jan, Andreas, Stoffer og Niels

1. Målsætning
Målsætningen om en plads i top 4 blev nået. Men ellers gik det ikke kun godt. Mange spillede under standard, hvilket kan skyldes, at der ikke har været særligt mange til træning. Den elendige kondition har gjort, at vi kun har spillet maksimum én god halvleg per kamp.

Målsætningen for næste år må være at nå op på en trup på 22-24 spillere, så vi kan få lidt kamp om pladserne og flere til træning. Og så skal folk komme til træning, også selvom det regner.

2. Økonomi
Øko-Smølfen kan melde, at det ser godt ud med økonomien. Kontingentet er igen næste år 325 kroner for hele 2003. Det koster 10 kroner at være med til kampe.

3. Indkøb
Jeppe vil gerne have en bog om fodboldtræning.
De gamle overtrækstrøjer stinker helt vildt, så vi køber nogle nye, som skal være gule eller orange.
For at undgå frostskader på bænken, investerer vi i tre træningstrøjer til udskifterne.
Vi køber 10 nye træningsbolde og to kampbolde.
Desuden et par isposer. Jan skaffer nogle flere vanddunke.

4. Opbevaring
Malle undersøger, om skuret ved volleyball-banen kan bruges til at opbevare vores ting i. Ellers bygger ingeniørerne på holdet en flot trækasse, som kan stå der, hvor vi har vores ting nu.

5. Ny kampfordeler
Niels er ny kampfordeler, fordi Claus ikke har tid.

6. Julefrokost/afslutning
Stefan O. K. lægger hus til spisning og druk den 9. november. [Gemmavej 14 i Højbjerg] Vi spiller indendørs bold mellem 16 og 18 i Hasselager. Ballet starter klokken 19. Vi regner med at investere i en buffet til omkring 60 kroner per konvolut, som klubben betaler. Desuden et par dunke snaps.

7. Afbudsregler
Fra nu af gælder afbud gennem tredjemand ikke. Ikke noget med at tude og sige: "Jamen jeg havde sagt til en eller anden idiot, at jeg ikke kom".
Du skal enten maile/SMS'e/ringe til:
Jan (40980578 / arjs@mail.dk)
Jeppe (21757887 / jeppeolesen@hotmail.com)

Som udgangspunkt skal det ske dagen før, men veldokumenteret force majeure godtages.

8. Målmandskabalen
Vi lægger pres på den nye René for at få ham til at stå fast. Westergren skal lige huske at invitere ham til afslutningen. Ellers kender Stof måske en, der kan stå på mål. Og generelt opfordrer vi folk til at slæbe målmænd med til træning.

Andreas